Stress Free Productivity vam omogoča, da znova prevzamete kontrolo nad svojim življenjem in delom in suvereno najdete čas, za vse tisto, kar vam v življenju pomeni največ. S ponosom lahko povem, da ni nezadovoljnega SuperHeroja, ki se mu po moji delavnici življenje ne bi spremenilo. Če drugega ne, občutek konstantnega pritiska in stresa izgine. Ne obljubljam, da boste vsak dan doma ob dveh popoldan, če to ni mogoče. Med delovnim časom pa boste naredili več in boste bolj mirni, vaš čas bo bolje izkoriščen. Ugotovili boste, da ne obstana "nimam časa" za vas, saj je čas pravzaprav že ves čas tu, na razpolago...

Program je namenjen ljudem, ki veliko pričakujejo od življenja in imajo visoke osebne in poslovne cilje. Če se najdete tukaj, ste morda podjetnica ali podjetnik, ki si želite uspeha na več področjih vašega življenja. Želite biti strokovnjak v vaši industriji in si želite, da vas kot strokovnjaka tudi drugi prepoznajo, zato veliko delate - ne želite pa, da ob tem trpi vaš prosti čas, vaši odnosi, partnerstvo, družina, otroci. Rabite tudi nekaj časa zase, za kreativnost in umirjeno razmišljanje. 

Časa imamo namreč vsi enako. 24 ur na dan. 

Vseeno ga nekateri izkoristijo bolje, kot drugi. Sama sem se včasih spraševala zakaj je temu tako? Morda imajo eni pač več sreče? Lahko, da so šefi do njih bolj prizanesljivi? Morda jim "padejo na mizo" zame "kul" naloge? Ostalim pa ravno obratno..ali?

Resnica je, da so problem distrakcije in občutek, da moramo biti vsem ves čas na razpolago. Zadnjič je ena mojih SuperHerojk lepo povedala "nimam več občutka, da ga pustim čakat". Ta izjava je sicer vzeta iz konteksta, pove pa bistvo, ki je, da se na Stress Free Productivity delavnici naučite upravljat vaše obveznosti po prioriteti in hitreje zaključevat. Ker ne skačete z ene stvari na drugo, brez koncepta, ker ne dovolite, da vas motijo (kot pač ne morete motiti kar vsakega direktorja), ste bolj zbrani in več postorite. Saj je enostavno? Tudi avto vam je danes verjetno enostavno voziti, a enkrat ste se morali tega naučiti. 

Ne glede na to, kaj delate, iz 5 minut ne morete napraviti 6 minut. Nemogoče. Lahko pa upravljate s svojo energijo znotraj 24 ur - in tako svoj dan, mesec, leto, življenje, s pridom izkoristite, da dosežete lahko svoj maksimum.

Kako je zastavljena delavnica - kaj se naučite? 

Klasično delavnico sestavljajo 4 moduli, ki tečejo od življenja (dolgoročno) do trenutka (kratkoročno). Prkeo njih se prepleta upravljanje s časom in upravljenje z energijo ter mestoma tudi upravljanje s srečo (res, tudi s srečo se da upravljati, naša telesa so itak ena sama kemija).

1.MODUL - The I.D.E.A.L.S. of EXCELENCE

Predenj se lahko lotite planiranja energije, jo morate razumeti. Razumeti in poznati morate obstoječe in potencialne vire napajanja z energijo, ki sledijo 4 temeljnim potrebam (fizični, mentalni, emocionalni, socialni) in vplivajo na nivo koncentracije.

2. MODUL - 6 principles of peak performance

Lotimo se planiranja aktualnega dela - 24 ih ur. Naučite se planirati in izvajati delo tako, da optimizirate svojo koncentracijo, se izogibate distrakcijam in motilcem ter ohranjate ves čas visoko energijo in visoko stopnjo zaključevanja nalog.

3. MODUL - The S.T.E.P.S. to Kaizen

Bistvo produktivnosti je v izkoriščanju malih trenutkov. Minutk. Podobno kotšportnik izboljšuje svoj rezultat za stotinko sekunde, tudi vi lahko izboljšujete svoj rezultat tako, da si sledite in lovite krajše časovne intervale.

4. MODUL - The power of the M.I.N.D. 

Naučili se boste zakaj in kako se osredotočite na bistvo, ki je pred vami v danem trenutku. 

Gre za štiri esencialne sestavine uspešnega življenja, ročno izbrane iz svetovne banke znanja in sestavljene v lastni time management model - D.A.R.E -  ki mu pri svojem delu sledim - moji Heroji z njimi dosegajo uspeh, izboljša se jim kakovost življenja, manj imajo stresa in boljše rezultate. Poglejte si tukaj.

Najbolj produktivni so tisti ljudje, ki imajo vedno dovolj časa za vse, kar si oni želijo početi in ga nikoli nimajo za tisto, kar drugi pričakujejo od njih.

Zakaj bi se teh veščin učili pri meni? 

Ker sem v zadnjih 5 letih v svojo izobrazbo in širok nabor znanj vložila več kot 30.000 eur. Izobraževala sem se  v Londonu (fizično), preko spleta pa na vseh koncih sveta! V svoje delavnice vključujem interdisciplinarna znanja ne le s področja time managementa in energy managementa, čemur sledim že več kot 15 let - uporabljam tudi znanja o psihologiji sreče, veščinah komunikacije, veščinah vodenja in sodelovanja, psihologijie prepričevanja in še marsikaj. Sem mednarodno licencirana trenerka večjih skupin (Stonebow), licencirana trenerka timskega sodelovanja, komunikacije in medosebnih odnosov (SDI certification) in certificiran praktik javnega nastopanja (World Class Speaker, UK). 

Predvsem pa živim to o čemer govorim! In srčno verjamem v moč transformacije, ki jo imajo te veščine. Osebno sem jo doživela. več kot 10 let sem se pilila v marketinških vodah - bola sem vodja tržnega komuniciranja za veliko korporacijo (Merkur d.d) - vodila sem tim povezanih posameznikov kot samostojna podjetnica, ki sem vodila projekte za mala, srednja in velika slovenska podjetja (Helios, Krka, Danfoss Trata). 

Prijave

Ker gre za spletni program učenja z intenzivno začetno in zaključno delavnico, se na program lahko prijavite tukaj. 

Kotizacija 

Cena programa je 365 eur + ddv. 

Če boste sledili znanju in ga vpeljali tudi v vsakodnevno prakso, boste s tem poskrbeli za dvig kakovosti vašega življenja na vseh ravneh (fizično, mentalno, emocionalno in socialno);