Back to All Events

BRAIN GAMES / Iskrice odličnosti

Ste vedeli, da je najslabše, kar lahko naredite, ko na vso moč rabite dobro idejo, da ostanete dlje v pisarni, štepate nadure in čakate na obisk vašega kreativnega genija. 

Ta namreč živi nekje drugje in na vas je, da obiščete njega. Odziva se na zelo predvidljive načine - te pa je dobro poznati. 

Če ima vaše delo količkaj skupnega z načrtovanjem prihodnosti, razvojem novih idej, razkrivanjem novih poti in priložnosti, potem je še toliko bolj pomembno, da razumete od kje izvirajo dobre ideje, kako jih ujamete in kako jih do konca izčrpate. 

Iskrice odličnosti vam povedo kako lahko polno izkoristite moč možganov, da delo opravite hitreje in z manj UTRUJAJOČEGA NAPORA.

Niso namreč vse naloge, ki jih moramo opraviti znotraj delovnika stvar iste možganske polovice. Nekatere so logične in sistematične, spet druge pa od nas zahtevajo iskrico kreativnosti, inovativnosti in navdiha.

A kako do navdiha, ko utrujeni zrete v monitor?

Na tej delavnici se boste naučili upravljati z vašimi odmori tako, da jih boste po novem najrajši planirali. Gre za SISTEME AKTIVNEGA POČITKA, ki omogoča aktivno vklapljanje kreativne desne polovice možganov v delo. Udeleženci se naučijo planirati segmente (intervali od 90 – 120 min), tako da omogočajo INKUBACIJO kreativnim idejam – to je čas, ki ga podzavest rabi, da pretuhta možnosti. Hkrati vas nauči, da je minuta res ogromno časa, če jo znamo s pridom izkoristiti – kaj šele 15 minut, ki je pravo časovno bogastvo. Te male kose časa hitro mečemo stran, češ, kaj naj bi se pa dalo narediti v tako kratkem času – a s pravo tehniko se da narediti ogromno!

Cena delavnice je 97 eur + ddv / osebo

Cena sklopa modulov 3 delavnic je 190 eur + ddv / osebo

SKLOP 3h DELAVNIC ENERGY EFFECTIVENES vključuje:

1. Brezstresna Produktivnost (29.3.)

Vas vpelje v sodobne trende upravljanja z vašo energijo, vas nauči upravljati s koncentracijo, zadržati fokus na pomembnih nalogah dlje časa in učinkovito zaključevati prioritete.

2. Upravljanje z distrakcijami (12.4.)

Vam pomaga ponovno prevzeti kontrolo nad življenjem in delom, tako da se veste v vsakem primeru dobro odločati glede drugih ljudi, mailov, telefonov, sestankov, poštnih golobov in ostalo ljubo neljubo dnevno komunikacijo, ne da bi ta načenjala vašo zbranost.

3. Iskrice odličnosti (17.5.)

Tretja delavnica vas nauči maksimizirati rezultate vašega dela, tako da izkoristite moč povezovanja levega logičnega dela možganov z desno, kreativno polovico. Pokaže vam, kako vašo frustracijo spremenite v inkubacijo idej in s tem še dodatno pohitrite delovni proces.