Back to All Events

Vzemi si čas za FOKUS

  • Center Inovativnega podjetništva 3 Trg republike Ljubljana, Ljubljana, 1000 Slovenia (map)

Hej čao! Moje ime je Meta Grošelj in sem avtorica knjige FOKUS, ki govori o tem, kako pomembno si je vseti čas za osredotočanje na prave stvari - in kako se ob tem izmakneš 1001 distrakciji oz motilcem...

Vsem, ki v predprodaji kupite knjigo podarjam kotizacijo za 4 urno predavanje / delavnico v Ljubljani (ja, to je ta dogodek tukaj - v kolikor pa se ga ne morete udeležiti, lahko izberete 4 videe spletnega treninga Vzemi si čas za FOKUS) torej.. 

KAJ: Vsemi si čas za FOKUS - predstavitev 6 načel oz sodobnih principov upravljanja časa v današnjem pre-napetem in pre-stresiranem svetu. 

KJE: Center Inovativnega podjetništva, Trg republike 3, Ljubljana

KDAJ: 13. junij ob 12h do 16h in niti minute kasneje

ZA KOGA: Za podjetnika, podjetnice, vodje, mamice in atije, ter vse ljudi, ki imate dovolj borbe z vsakdanjim stresom in celo goro založenih opravil, ki vam bremenijo že tako obremenjena ramena. Vsem, ki imate dovolj konstantnega gašenja požarov, odzivanja na stalne spremembe, letanja zdaj sem, zdaj tja, in si želijo kanček miru in tišine ter organiziranega dela vpeljati nazaj v pisarno. Tako knjiga, kot delavnica je namenjena ljudem, ki si želite samo dobro delati z manj stresa in večjim občutkom kontrole nad svojim časom in svojim življenjem. 


Kaj boste izvdedeli / pridobili zase na dogodku:

- naučili se boste ločevati diamantne priorietet od navadnega peska (in ostalih distrakcij oz. motilcev)

- ozavestili boste pomembnost, da se ne odzovete vsemu in vsakomur ob vsaki priliki

- zastavili boste svoj načrt sistema oz. urnika, ki se ga lahko držite (saj vam pušča dovolj svobode, da ste lahko vmes tudi spontani, če tako želite)

- dobili boste še nekaj pdf orodij za vsakodnevno organizacijo časa

- dobili boste svoj izvod knjige FOKUS - uradni izzid knjige je 15. junij - 13. junija pa VI dobite svoj podpisan izvod, naravnost iz mojih rok v vaše! S posvetilom! 

- spoznali se bomo in družili ter mrežili z ostalimi udeleženci, kar je itak vedno zabavno :)

Kaj se najhaja v knjigi FOKUS? Če vas matra firbec lahko pokukate v brezplačno poglavje tukaj

Komu je sploh namenjena ta knjiga? Vam bo koristila?

1. Če ste pod stalnim stresom in imate ves čas občutek, da nimate dovolj časa - zagotovo!

2. Če imate občutek, da bi v vaši pisarni lažje našli rudnik diamantov, kot pa čas za neokrnjeno pozornost na vaše prioritete.

3. Če se vam iz nekega nadnaravnega razloga pomembne zadeve ves čas selijo na seznam "jutri" in vi komaj še zdržite pod težo vseh obveznosti, ki ste si jih naprtali na ramena - pa ne veste, kaj naredi, kako se lotit, kje in kako začet v svoje življenje znova spraviti nekaj jasnosti, osredotočenosti in fokusa - potem je ta knjiga, kot tudi to predavanje oz. delavnica narejeno vam po meri! 

Se vidimo!

Earlier Event: May 17
BRAIN GAMES / Iskrice odličnosti