Back to All Events

MANAGING DISTRACTIONS / Upravljanje z distrakcijami

MOrda je tudi vaš dan enostavno prenatrpan z motnjami in motilci. Konstantno vam jemljejo pozornost in s tem kradejo dragoceni čas, ki ga rabite za zaključevanje nalog!

Nekaj je trega glede tega ukreniti!

Lahko spremenite družbo - ali pa sebe... svoje odzive na te motilce. Lahko jih namreč REPROGRAMIRATE!

Na tej delavnici se boste naučili tehnik upravljanja z grozečimi motilci, kot tudi tehnik, ki vam bodo pomagale ohranjati pozornost ali pa jo hitro znova pridobiti nazaj!

Po analizi Dr. Edwarda Halowella, specialista za ADHD sindrome (motnje izgube pozornosti), ljudje več kot tretjino delovnika izgubimo na račun motenj.

Polovica te izgube so dejanske motnje, ki jih povzročajo spremembe, pogovori, sestanki, telefoni, itd. znotraj kolektiva ali širše – zanimivo pa je dejstvo, da polovico tega časa izgubimo takrat, ko se znova poskušamo koncentrirati na nalogo, ki je pred nami.

Kaj to pomeni?

Da smo sami odgovorni za UPRAVLJANJE S FOKUSOM. Pravi fokus lahko dosežete le nekajkrat dnevno in to znotraj ZONE nekje 45 min + 60 minut. Vaša naloga torej je, da branite čas visoke pozornosti, saj ste znotraj njega sposobni ogromno zaključiti! To delavnico lahko sicer imenujemo upravljanje z distrakcijami, a zares gre za upravljanje s fokusom.

Cena delavnice je 97 eur + ddv / osebo

Cena sklopa modulov 3 delavnic je 190 eur + ddv / osebo

SKLOP 3h DELAVNIC ENERGY EFFECTIVENES vključuje:

1. Brezstresna Produktivnost (29.3.)

Vas vpelje v sodobne trende upravljanja z vašo energijo, vas nauči upravljati s koncentracijo, zadržati fokus na pomembnih nalogah dlje časa in učinkovito zaključevati prioritete.

2. Upravljanje z distrakcijami (12.4.)

Vam pomaga ponovno prevzeti kontrolo nad življenjem in delom, tako da se veste v vsakem primeru dobro odločati glede drugih ljudi, mailov, telefonov, sestankov, poštnih golobov in ostalo ljubo neljubo dnevno komunikacijo, ne da bi ta načenjala vašo zbranost.

3. Iskrice odličnosti (17.5.)

Tretja delavnica vas nauči maksimizirati rezultate vašega dela, tako da izkoristite moč povezovanja levega logičnega dela možganov z desno, kreativno polovico. Pokaže vam, kako vašo frustracijo spremenite v inkubacijo idej in s tem še dodatno pohitrite delovni proces.