Back to All Events

METAMOTIVAKCIJA

MetaMotivakcije je nov pristop k učenju najboljše izrače časa - saj posameznika popelje skozi njegovo lastno globoko motivacijo in procese, ki vam onemogočajo, da bi bili POPOLNO učinkoviti! 

Motivacija  - spoznali boste svojo globoko motivacijo - dobili individualni SDI profil, ki vam bo postregel z mnogo informacijami o tem, kako zaženete svoj osebni stroj, da teče s polno paro.

Komunikacija -  spoznali boste svoje prerefirane načine komunikacije in kako se razlikujejo od profilov drugih. Izvedeli ste ali imate raje rdeč, moder ali zelen način komuniciranja ter kako lahko svojo komunikacijo prilagodite in uskladite z drugimi, da vam bo "teklo" kot po maslu. 

Saboterji - izvedeli boste kdo so vaši notranji saboterji - kateri je tisti tip, ki se ga morate nujno izogibati - ter tudi KAKO! Vsak od nas ima namreč sebi lastno past, ki sabotira našo učinkovitost - in ta je velikokrat več kot zgolj samo odlašanje. 

Ko razumete vaš najmočnejši notranji pogon - vašo globoko motivacijo - potem ste na dobri poti, da izkoristite prav vse vire moči v vas, da dosežete uspeh, ki si ga srčno želite. 

Program pravzaprav odgovorja na vprašanja, zakaj tehnike upravljanja s časom pri meni ne delujejo. Zakaj se trudu navkljub še kar zgodi, da mi zmanjkuje časa za doseganje kakovosti dela, ki si ga želim. Zakaj se naprimer ravno meni dogaja, da me vsak hip lahko ugrabijo čustva in enostavno izgubim zbranost za robotsko izvajanje sistematičnega dela. Kako to, da se ne zmorem upirati distrakcijam in me vsaka najmanjša stvar, šum, klic, pisk, odpelje iz fokusa. Kako, kako, kako, Zakaj, zakaj, zakaj...

Če imate vprašanja - SUPER! Prijavite se in dobili boste tudi odgovore! 

Vsaki prijavi je kot DARILO priložena še 45 mintna SKYPE USTVARJALNA URA, na kateri boste z mojo individualno pomočjo ustvarili vaš osebni akcijski načrt (in odgovorili na še več vaših osebnih vprašanj!)

Če vas zanimajo odgovori na ta vprašanja vas vabim, da se mi pridružite v petek, 28. oktobra na brezplačnem spletnem treningu na webinarjamu, kjer bo delavnica tudi na kratko predstavljena. 

Prijavite se tukaj

Earlier Event: November 29
Trendi Time Managementa
Later Event: January 25
PODJETNIŠKA AKADEMIJA