Back to All Events

STRESS FREE PRODUCTIVITY / Brezstresna Produktivnost

  • Produktiva d.o.o. Vegova ulica 6 1233 Dob Slovenija (map)

Morda se tudi vi ves čas sprašujete »zakaj bi planirali, ko pa se itak dogajajo spremembe in se plani spremenijo«. Ali pa planirate, a se vam to opravilo počasi zdi že potrata časa, saj ob koncu dneva niste veliko prečrtali.  To se vam dogaja zato, ker planirate, kar ne smete pozabiti - namesto, da bi planirati z namenom povečati svojo učinkovitost.

Planiranje znotraj intervalov visoke učinkovitosti predstavlja nadgradnjo klasičnega modela pomembno/nujno. Bistvo delovanja znotraj peak performance intervalov je v učinkovitem zaključevanju nalog – torej moramo znati planirati tako, da si omogočimo vsaj en segment skupno 120 minut časa za prioritetne naloge. Bistvo te delavnice je v razumevanju izbire pred katero smo zaposleni postavljeni vsak dan – ta je KAJ BOMO DANES ZAKLJUČILI.

Vse prevečkrat namreč ljude nekaj začenjamo, ne pripeljemo nalog v zastavljenem roku do konca, nato pa utrujamo svoje večere in vikende z zastaranimi nalogami, ustvarjamo pritisk nad samim sabo, kar vodi v začaran krog neprijetnega in negativnega stresnega odziva.

Ko človek deluje znotraj peak performance intervalov dvakratno (ali celo več) poveča izkoristek svojega delovnega časa – in s tem močno vpliva na svoj stresni odziv, saj mu ta začne pomagati bolje delovati, namesto, da ga ohramlja.

Cena delavnice je 97 eur + ddv / osebo

Cena sklopa modulov 3 delavnic je 190 eur + ddv / osebo

SKLOP 3h DELAVNIC ENERGY EFFECTIVENES vključuje:

1. Brezstresna Produktivnost (29.3.)

Vas vpelje v sodobne trende upravljanja z vašo energijo, vas nauči upravljati s koncentracijo, zadržati fokus na pomembnih nalogah dlje časa in učinkovito zaključevati prioritete.

2. Upravljanje z distrakcijami (12.4.)

Vam pomaga ponovno prevzeti kontrolo nad življenjem in delom, tako da se veste v vsakem primeru dobro odločati glede drugih ljudi, mailov, telefonov, sestankov, poštnih golobov in ostalo ljubo neljubo dnevno komunikacijo, ne da bi ta načenjala vašo zbranost.

3. Iskrice odličnosti (17.5.)

Tretja delavnica vas nauči maksimizirati rezultate vašega dela, tako da izkoristite moč povezovanja levega logičnega dela možganov z desno, kreativno polovico. Pokaže vam, kako vašo frustracijo spremenite v inkubacijo idej in s tem še dodatno pohitrite delovni proces.