Back to All Events

Trendi Time Managementa

  • Gea Colledge Ljubljana Slovenija (map)

Kako lahko danes sploh ohranjaš zbranost na delovnem mestu? 

Noro! Norišnica. Kako naj sploh delamo, ko pa z vseh strani dežujejo pingi in pongi, kliki in klaki, pa cing cing in ring ring, da smo na koncu že vsi popolnoma podivjani. Največ časa nam na delovnem mestu vzame prav komunikacija - največkrat tudi tista, ki poteka va naših lastnih glavah. 

Distrakcije uničujejo vašo sposobnost, da ohranjate zbranost, ki je nujno potrebna, da delo opravite v določenih časovnih okvirjih. (beri 8 delovnih ur). Ker na račun motenj sistematično izgubljate pozornost vse večkrat in večkrat, dokler se vam na koncu že zdi, da opravljate delo treh ljudi 

je treba nekaj nujno narediti? Mogoče spremeniti?? 

Kako lahko spremenite svoj time management (ker drugih itak ne morete), da se izognete tem pastem? 

Res je. Delo je danes zahtevno. Res je. Vse več in več se pričakuje od nas. In res je tudi, da obstajajo formule, ki vam omogočajo optimizirano delovanje možgan in povečamo kapaciteto (beri sposobnosti). Če bi šlo za antivirusni program, ki vam omogoča optimizirano delovanje računalnika - bi ga zelo verjetno že naložili na vaš drive - morda menite, da za vaš fokus ne obstaja upgrade?

Srčno vas vabimo, da upgrejdate vaše znanje s področja osebne učinkovitosti in se nam pridružite na brezplačni predstavitvi novih trendov upravljanja s časom. Izvedeli boste kako lahko dlje časa ohranjate zbranost, se ubranite motilcev, poskrbite za trening svoje fizične, socialne, mentalne in emocionalne kapacitete ter tako zares naredite nekaj zase, za svoje podjetje in svoj uspeh. 

 

 

Later Event: December 1
METAMOTIVAKCIJA